PLOG: op vakantie naar Kos!


Aan alles komt een einde, en zo ook aan onze vakantie naar Kos. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en wil graag wat foto's met jullie delen!
Zaterdag de 21ste vertrokken we, en de 29ste kwamen we alweer terug. We hebben 8 ontzettend mooie dagen gehad. Het was mijn eerst echte vakantie met mijn vriend, dus ik had er ontzettend veel zin in! Na 3 uur op mijn kont te hebben gezeten in het vliegtuig, kwamen we rond 12 uur 's nachts aan in het hotel.

Iets minder fijn: onze koffers waren weg. De buschauffeur had onze koffers bij een ander hotel neergezet. Ik natuurlijk helemaal in de zenuwen, maar gelukkig is onze hostess de koffers gaan halen en stonden ze nog op precies dezelfde plek waar ze achtergelaten waren! Toen we de koffers eenmaal hadden, kon onze vakantie echt beginnen.

Kamer checken! Een bad, thank god. 

En als je dan eindelijk een bad hebt, maak je daar natuurlijk meteen gebruik van. Uiteraard met een product van Lush.

Op onze eerste echte dag was het vrij bewolkt, en daarom besloten we om op die dag naar Kos stad te gaan! De temperatuur was perfect en we hebben wat winkeltjes bezocht, maar kwamen helaas zonder iets weer terug in het hotel. Het was wel ontzettend mooi om te zien allemaal! 

Het 'pronkstuk' van ons hotel was toch wel de infinity pool! Vanuit het zwembad had je uitzicht over de zee. Ik ben nog nooit in een hotel geweest waar ze zoiets hadden. Het was zo apart en speciaal om te zien!

Ook besloten we een dag een stuk de berg op te lopen! Op de bovenste foto zie je heel klein ons hotel op de achtergrond. Het was ontzettend warm maar kijk eens naar het uitzicht! Dat was het zeker dubbel en dwars waard. 

Onderweg naar boven kwamen we ook nog een schildpadje tegen! Ook liepen er ontzettend veel berg geiten rond in de omgeving.

Het andere zwembad van het hotel moesten we natuurlijk ook even bekijken! Dit zwembad was dichterbij onze hotelkamer, maar minder spectaculair dan de infinity pool. Wel lag je hier heerlijk rustig en was er een stuk minder wind! 

Uiteraard moesten we ook even naar het strand. Omdat we bovenin de bergen zaten, moesten we een vrij lange trap af lopen om bij het strand aan te komen. Dat is absoluut geen straf, vooral niet met zo'n uitzicht! 

Daar zijn we dan! Het strand. Helaas geen zandstrand, maar er lagen genoeg bedden en zitzakken waar je heerlijk op kon zonnen en uitrusten. Het water was heerlijk warm, gek genoeg warmer dan de zwembaden! Wat natuurlijk altijd leuk blijft op een kiezelstrand is steentje keilen. 

Toen we hier langs liepen schrok ik best wel. Dit is namelijk een gestrand vluchtelingen bootje. Hier lagen reddingsvesten, slippers, kleding en nog meer puin tussen. Ik gok dat het er nog niet lang lag, aangezien er verder helemaal geen enkel stuk puin op het strand te bekennen was. 

Op de weg omhoog moesten te natuurlijk ook even een foto maken van het prachtige uitzicht! Alle hotels zien er zo clean uit, parelwit allemaal. Ook stond er een schattig kerkje. Hier kon je kaarsjes aansteken of gewoon even zitten. 

Even sneaky foto's maken van vriendlief, dan kijkt hij namelijk het leukste. Als hij me aankijkt als ik een foto maak weet hij nooit hoe hij moet kijken. Als ik dan zeg: 'Kijk gewoon even lief.' Dan krijg ik als antwoord: 'Ja maar hoe kijk je lief? Dat is toch geen uitdrukking?' Tsja, dan maar even stiekem foto's schieten!


Dit vind ik altijd zo gaaf! Super knap hoe ze van verschillende soorten fruit zo iets cools kunnen maken. Heeft iemand enig idee wat het blauwe is? Zelf dacht ik aan watermeloen met kleurstof, aangezien het vrij grote stukken zijn. 

Toetjes op vakantie maken me altijd gelukkig. Het ziet er altijd super mooi uit én het is onwijs lekker. Deze foto is aardig instagram worthy, al zeg ik het zelf. 

Kortom: ik heb een super vakantie gehad! Dit waren uiteraard niet alle foto's, maar als ik alle foto's ga laten zien dan ben ik over een week nog niet klaar. Ik heb de leukste/mooiste uitgekozen en besloot die te laten zien. Deze foto van ons samen is een van de weinige degelijke foto's die ik kan gebruiken voor mijn blog haha!

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, ik heb in ieder geval veel plezier gehad met het schrijven ervan. Vergeet zeker geen reactie achter te laten als je het leuk vond.
Naar welk land wil jij het allerliefste op vakantie?

6 opmerkingen:

 1. Dit ziet eruit als een hele fijne vakantie! Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet je vaker doen, dit soort plogjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi om te zien! Ik hoop dit jaar ook een dagje naar Kos te gaan (vanuit Turkije). Wel heftig inderdaad, dat bootje.. Maar het ziet er echt prachtig uit verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh prachtig en heerlijk! Doe mij ook maar zo'n vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig is het daar :) ook een leuke plog heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen