Dingen die ik absoluut niet nodig heb, maar wel graag wil

Ik ben echt een persoon die super veel wilt, ook al heb ik 9 van de 10 keer die spullen niet eens nodig. Maar hey, er is niks mis met willen! Vandaag dus een soort van 'random wishlist' voor jullie.


Bron
Rosé gouden MacBook
Laat ik dan maar meteen met het duurste product beginnen: een rosé gouden MacBook. Even serieus, wie wilt dat nou niet? Pluspunt: hij matcht dan met mijn telefoon. Voor mijn nieuwe opleiding heb ik wel een laptop nodig, maar ik denk dat ik deze laptop voorlopig even aan mijn neus voorbij moet laten gaan. De laptop is hier verkrijgbaar voor een vriendenprijsje van €1.799. Ah joh, schud ik even uit mijn mouw! 

Bron
 Lightbox A4
Ook dit is zo'n ding wat ik al zo graag wil hebben! Een lightbox/letterbox. Hoe schattig ziet dit er uit voor blogfoto's, of gewoon op je bureau? Deze box heeft een A4 formaat, maar je hebt ze ook nog een slag kleiner, groter en in poster formaat! Nou valt de prijs voor dit artikel op zich nog reuze mee. Voor deze letterbox betaal je €39,95 en is onder andere verkrijgbaar bij deze webshop. 


Delta Pendant van Swarovski
Ik ben dol op minimalistische sieraden! Toen ik dit pareltje ooit eens tegenkwam, werd ik op slag verliefd. Helaas is deze mooie hanger €69. Dat zal het vast en zeker waard zijn, maar heb ik het perse nodig? Nee. Daarom blijft dit mooie kettinkje nog even op mijn lijstje staan!

Bron
Een nieuwe tattoo
Ik wil super graag een nieuwe tattoo, niet deze op de foto maar een zo'n simpele tattoo vind ik wel erg mooi! Het liefste wil ik de tattoo op mijn arm uitbreiden naar een halve sleeve, maar helaas staat er geen halve sleeve geld op mijn rekening. Uiteraard heb ik dit ook absoluut niet nodig, maar erg leuk is het wel!
Bron
Nieuwe Nike's
Nike is echt by far mijn favoriete merk als het om schoenen gaat. Ze lopen heerlijk en ik vind ze er altijd super tof uitzien! Ik wil nog leuke witte sneakers voor van de zomer, dus deze Nike Air Max Thea's zijn ideaal! Niet erg budget proof helaas, want voor deze pareltjes kosten €120.


Zo, ik heb mezelf ook weer even lekker laten gaan. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, en mochten jullie nog iets willen doneren voor een van deze artikelen, jullie weten me te vinden haha.

Wat is iets wat jij graag wilt hebben, maar niet perse nodig hebt?
 
 

4 opmerkingen:

  1. Nieuwe schoenen en nieuwe elektronica, ik zou het elke dag wel willen kopen al heb ik het niet per se nodig :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n ligh box vind ik ook zó leuk! Vind het alleen niet echt zijn geld waar, dus daarom koop ik hem niet haha. :') Ahh en liefde voor MacBooks! Ik heb er een sinds december en wil nooit meer een andere laptop.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lightbox is inderdaad super! Ik wil die ook heel graag.

    BeantwoordenVerwijderen