Pinterest | Home Inspiration


Een eigen huisje, wat lijkt dat me heerlijk! Alles inrichten hoe ik dat wil (misschien even overleggen met mijn vriend) Ja, dat lijkt me super! Ik zit dan ook vaak op Pinterest te neuzen naar wat inspiratie, en dat ga ik vandaag met jullie delen!
Ik ben dol op het minimalistische interieur, maar het industriƫle interieur vind ik ook prachtig! Tegen die tijd is het natuurlijk een kwestie van kijken wat het beste staat in het huis, maar inspiratie op doen is natuurlijk altijd leuk.

Bron 

Dit ziet er zo schattig uit, vooral naast je bed! Kaarsen als nachtlampje, uiteraard wel even uitkijken in verband met brandgevaar. :) 

Bron
Dit ziet er ontzettend leuk uit voor naast je kapstok, dat je nog even en laatste check kan doen voordat je de deur uit rent! 

Bron
Deze badkamer is echt gewoon goals. Een bad, een regendouche, wat wil een mens nog meer? Levenslang gratis Lush producten voor in bad misschien. De kans is erg klein dat ik zo'n badkamer krijg later, maar er over dromen is zeker leuk! 

Bron
Dit is zo gaaf! Ik weet dat je behang hebt met een stenen print erop, en ik denk dat dat zeker een goed alternatief is voor dit effect! Zo is het makkelijk te veranderen mocht je er op uit kijken. 

Bron
Yay voor grijstinten! Ja, ik ben een fan van grijstinten in huis. Mijn vriend gelukkig ook, daar hebben we het al uitgebreid over gehad. Score! Het tapijt zou ik zelf niet zo snel doen, maar het geeft wel wat structuur! 

Bron
Zo'n hoekje wil ik later ook in mijn huis. Allemaal positieve plaatjes in simpele foto lijstjes. Like! 

Ik heb weer heerlijk op Pinterest zitten neuzen en zit weer bomvol inspiratie! Natuurlijk hoop ik dat jullie dit ook hebben. Vergeet ook zeker niet je Pinterest achter te laten, ik volg graag nieuwe mensen! 

Heb jij al een idee hoe jij je toekomstige huis in gaat richten?1 opmerking:

  1. Ik vind zo'n hoekje met fotolijstjes ook zo leuk! Zoiets wil ik later ook heel graag in m'n huis.

    BeantwoordenVerwijderen