New in: Too Faced Melted Liquified Lipstick

Goh Daisy, heb je nou weer een nieuwe lipstick gekocht? Ja. Correct. Vandaag van een merk waar ik nog geen enkel product van heb, Too Faced!
Toen mijn zus vertelde dat ze naar Parijs ging, vroeg ik haar meteen of ze voor mij wat mee wilde nemen van de Sephora. Natuurlijk wil ik dan ook een merk waar ik nog niks van hem. Na wat rondgeneusd te hebben kwam ik al snel uit op Too Faced. Zo gezegd, zo gedaan en al snel kwam mijn zus na 3 dagen thuis met deze long wear liquified lipstick!

 

Nadat ik her en der wat swatches had opgezocht, koos ik voor de kleur Melted Peony. Ik hoopte dat deze kleur mooi bij mijn haar en ogen zou staan! Ik ben echt een sucker voor verpakkingen, en kijk hier nou even naar. Hoe mooi ziet dit eruit?! Dat goud, roze en zwart staat zo ontzettend mooi bij elkaar! Ook vind ik de vorm heel fijn. De tube vorm neemt niet teveel ruimte in en snel te herkennen aan de vorm. Heel handig als je in je handtas aan het graaien bent.


En dit is hoe de applicator eruit ziet! Zoals je ziet zitten er kleine gaatjes in waar het product uit komt zodra je er in knijpt. Ik heb nog nooit eerder met zo'n applicator gewerkt, dus ik was erg benieuwd. Het lijkt mij erg praktisch, wel iets minder hygiƫnisch.


Dit is hoe de kleur eruit ziet op mijn lippen! De formule voelt erg fijn op mijn lippen. Plakt niet en voelt ontzettend zacht. Top dus! Het is een mooie, lichtroze kleur die geschikt is voor iedere dag. Dat is nou juist wat ik wilde. 
Doordat het zo'n creamy textuur is, blijft hij niet de hele dag zitten. Een maaltijd overleeft hij nog redelijk, maar na meerdere maaltijden en drankjes is het toch wel even tijd om hem bij te werken! 
Ik ben erg tevreden over dit product, en ben nu ook erg benieuwd naar andere producten van Too Faced! 

Mijn zus kocht deze bij de Sephora in Parijs voor een prijs van €20.

Heb jij producten van Too Faced? Zo ja, welke?


1 opmerking: