New in: NYX Soft Matte Lip Cream in Antwerp

Óveral op internet zag ik van alles staan over de NYX lip creams. Zo nieuwsgierig als ik ben, heb ik er meteen een besteld op de Douglas site om er eentje uit te proberen! Bron

Ik was op internet aan het neuzen naar swatches van de lip creams, en al snel kwam ik op deze foto uit! Antwerp sprak me enorm aan. Ik wilde namelijk nog een mooi naturel kleurtje voor de zomer, en voor mee op vakantie! Zo gezegd, zo gedaan en Antwerp zat per direct in mijn winkelmandje.Toen ik het product binnen kreeg schrok ik toch wel een beetje. Hij is veel feller dan op de foto! Dat had ik niet verwacht. Well, het is misschien geen naturel kleurtje voor de zomer, maar hij is verder wel heel gaaf als het mooi weer is! De lip cream heeft een ontzettend goed pigment, ik hoefde maar één keer over mijn arm te gaan voor deze swatch.


De verpakking. Tsja, hij is simpel en compact! De huls laat de kleur zien, al is deze veel doffer dan in het echt. Ik vind het wel fijn dat hij zo klein is!
Laat ik dan ook maar meteen beginnen over het punt wat ik minder vind: de geur. Ik kan het niet helemaal plaatsen, maar ik vind de geur echt verschrikkelijk. Gelukkig ruik je het alleen tijdens het aanbrengen. Zodra het op je lippen zit ruik je het niet meer!


Hier heb ik de kleur lichtjes op mijn lippen gedept. Zoals je ziet lijkt hij hier enigszins op de swatch van de foto hierboven!

Op deze foto heb ik een goede laag van de lip cream aangebracht, en hier is hij een stuk feller! Ik geef toe: ik moest er echt even aan wennen toen ik het aanbracht. Zo niet wat ik had verwacht! Achteraf vind ik het wel echt een super toffe kleur, heerlijk zomers! Ik zie het al helemaal voor me met gewoon wat mascara en dan zo'n knallend kleurtje erbij. Gaaf! 

De lip cream blijft helaas niet super zitten, een maaltijd heeft hij niet overleefd en ik moest het meteen bijwerken.

Ondanks de geur en de tijd dat hij blijft zitten, vind ik het wel een fijn product! Het voelt niet droog op de lippen en brengt makkelijk aan.

Welke producten van NYX raad jij aan?3 opmerkingen:

  1. Jammer dat ie niet zo lang blijft zitten! Maar hij staat je wel heeel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kleur staat je echt super tof joh! Mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, wat een opvallende kleur! Maar je kunt het zeker wel hebben. Ik ben zo benieuwd naar deze producten, heb nog nooit iets van dit merk gehad. Ziet er altijd zo goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen