What I got for my birthday | 2016


Hoi meiden! Afgelopen Donderdag, 17 maart ben ik 19 jaar geworden! Ik ben dit jaar ontzettend verwend door iedereen met cadeautjes, en wilde die graag aan jullie laten zien! Kijk je mee?


Deze beauty heb ik van mijn ouders gekregen! Langzaam aan ben ik dingen aan het sparen voor mijn uitzet, en ik heb al vaak gezegd hoe gaaf het zou zijn om een keukenmachine te hebben! Nou ga ik deze natuurlijk ook nu gebruiken, maar deze gaat ook zeker mee als ik mijn eigen huisje krijg. :)Donderdag ochtend, 05:00 ging de wekker van mijn vriend, en het zou niets voor hem zijn als hij niet direct begon met zingen, terwijl het hele huishouden nog lag te slapen. Ontzettend schattig! Hij heeft goed naar mijn beauty wishlist gekeken, want dit pareltje kan ik al van het lijstje afstrepen. Check!Van mijn zus kreeg ik deze ontzettend leuke schoenen van Invito! We liepen samen in de stad en aangezien er 70% korting was, konden we het niet laten om even te kijken. Mijn ogen vielen meteen op deze sneakers. Ze lopen als pantoffels, heerlijk! Ook heb ik een cursus taarten bakken gekregen die we samen gaan volgen, hoe ontzettend leuk! Dan kan ik ze daarna meteen uitproberen met mijn keukenmachine. :)Mijn tante heeft al aan mijn vakantie gedacht! In Mei ga ik op vakantie, en dat komt al steeds dichterbij! Ik kreeg allemaal leuke mini's voor mee op vakantie en een luchtbed. Ook kreeg ik een cadeaubon van de Hunkemoller om daar wat leuks te kopen.Van mijn schoonmoeder kreeg ik deze ontzettend leuke bikini! Ik vind de kleuren ontzettend mooi en hij past perfect. Ik had nog geen bikini voor mee op vakantie, dus dit kwam super goed uit.Van de vriend van mijn zus kreeg ik een cadeaubon om mijn acryl nagels op te laten vullen! Dat is altijd een aardige uitgave voor mij, dus hier ben ik ontzettend blij mee. Ik zit nu al te denken welke kleur ik volgende keer op mijn nagels ga doen.En als laatste, kreeg ik van mijn buurmeisjes deze lekkere Rituals producten en Lacoste parfum! Ontzettend leuk, en die handcrème ruikt onwijs lekker!

Verder zijn er vrijdagavond nog wat vrienden en familie langsgekomen, en daarvan heb ik geld gekregen. Kortom: ik ben echt ontzettend verwend dit jaar! Ik ben super dankbaar voor alles wat ik heb gekregen en had dit dan ook absoluut niet verwacht!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker weten leuk om te schrijven.

Wat wil jij hebben voor je verjaardag?


5 opmerkingen:

  1. Wat TOF! Een keukenmachine! En wat ontzettend schattig van je vriend, haha <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat veel! ZOO gaaf die keukenmachine, en het palette! En prachtige schoenen, alles is zo mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie stuff heb je gehad. Ik ben al jarig geweest afgelopen maand. Ik houd van boeken en ik kreeg mega veel boeken. Ik mocht ook veel boeken weggeven. Dat was een feestelijke maand.

    BeantwoordenVerwijderen