Essence velvet stick | Matt lip colour


Toen ik bij de Kruidvat kwam om make-up doekjes te halen, viel mijn oog al gauw op dit product. Voor de prijs kon ik het zeker niet laten liggen!


Ik liep in de Kruidvat met het 3e schap van Esssence, en kon het niet laten om even rond te neuzen! (Ik kom daar altijd terug met veel meer dan gepland, maar ik kan niet de enige zijn.) Al snel viel mijn oog op de Essence velvet stick. Dit product is verkrijgbaar in 5 kleuren, van heel neutraal tot wat donkerder!
Toen ik de prijs zag, kon ik hem helemaal niet laten liggen! Voor maar €1,99 is dit product al in jouw bezit! De verpakking is simpel, de huls is de kleur van het product en de zilveren letters geven toch wel een leuke touch. Ik besloot de kleur 05 Peony star mee te nemen, omdat ik nog niet veel van dit soort kleuren in mijn bezit heb. 


Ook toen ik hem swatchte zag het product er goed uit! Goede pigmentatie, en hij smeert fijn over de huid. Ik was meteen erg benieuwd hoe dit product er op mijn lippen uit zou zien! Ik was erg enthousiast toen ik het op mijn lippen aanbracht! Hiervoor heb ik wel een lip balm van The Body Shop aangebracht, omdat ik veel velletjes op mijn lippen had. Hierdoor voelde het product absoluut niet droog op mijn lippen! Het is een hele mooie kleur voor iedere dag, maar omdat er een paarse/bruine tint in zit vind ik het mooier dan een nude lip! 
Om een lang verhaal kort te maken: Ik ben ontzettend blij met dit product en ga hem zeker vaak als everyday kleur dragen. 


Heb jij al nieuwe producten van Essence uitgeprobeerd? 

2 opmerkingen:

  1. Ah wauwie, ik vind het echt een heel mooie kleur! Hij staat je ook super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de lipkleur heel leuk, misschien hem maar eens halen <3

    BeantwoordenVerwijderen