New in: Mac Lightscapade

Ik besloot dat het weer eens tijd was om mezelf te verwennen, en ik koos dit pareltje!

Ik wilde al een hele tijd een nieuwe mooie highlighter dus besloot even langs de Douglas te gaan. Al snel viel mijn oog op lightscapade, en toen ik hem swatchte was ik verkocht! Maar alles heeft zo zijn prijs, deze mooie highlighter kost dan ook 29,50. Ik huiverde, maar dacht al snel: Why the hell not?! Zo gezegd, zo gedaan en al snel liep ik als een blij kind in een snoepwinkel (weliswaar dan wel met een mooi MAC tasje) naar buiten.

Tijd om hem eens even goed te bekijken, en natuurlijk te swatchen!


Op de rechter foto heb ik mijn vinger heel zacht over de highlighter gehaald, en wat een pigmentatie! Ontzettend mooi. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik heel vaak naar het product zelf kijk, het ziet er gewoon zo mooi uit met al die kleurtjes!


En hier dan een foto waar ik heb op mijn jukbeenderen heb aangebracht! Zoals je kan zien geeft deze highlighter je een ontzettend mooie, gezonde glans! Op deze foto's heb ik hem heel lichtjes aangebracht, maar voor een avondje uit ga ik hem zeker wat heftiger aanbrengen voor een wat feestelijkere look!

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, en laat zeker even een reactie achter!

Wat vind jij een fijne highlighter?


3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh gossie, ik heb je reactie per ongeluk verwijderd. Ben nog een beetje een noob wat dat betreft shit haha, maar ik ben ook erg blij met het resultaat als ik hem op heb! :)

      Verwijderen