FujiFilm Instax Mini 8

Hoe leuk is het idee van een 'echte' foto in je handen te hebben, nadat je hem hebt gemaakt?

Al zó lang wilde ik een polaroid camera! Maar man, wat zijn die dingen duur! Ik werk zelf bij de Hema, dus moest ze continue aanvullen.. En toch vond ik het nog een tikkeltje duur.
Toen kwam kerst er aan, dus dit zag ik als de perfecte mogelijkheid om hem voor kerstmis te vragen! Ik besloot voor wit te gaan omdat die kleur overal bij past, en ik een beetje bang ben dat ik een kleurtje zat wordt. Hema heeft veel verschillende kleuren in hun assortiment. Volgens mij hebben we nu ook een nieuwe variant, deze is ook iets duurder.

De camera zelf is nu 65.- euro bij de Hema. Nou ben je met alleen de camera zelf nog niet klaar, je moet ook nog foto's kopen! De foto's kosten 15 euro, en dan heb je 20 foto's.

Ik neem hem overal mee naar toe! (Althans, dat probeer ik..)

Hoe leuk is dit bordje wat ik scoorde bij de action?

Hoe leuk zit dit eruit?! Op de linker foto's zie je mijn cadeautjes van Valentijnsdag, op de middelste zie je mijn bad met een bathbomb van Lush, en op de laatste een foto van mij en mijn vriend.

Het enige wat ik nog mis, is een klein foto album waarin ik mijn foto's kan bewaren. Bij Urban Outfitters hadden ze een hele leuke, alleen deze kon ik niet vinden in de winkel.

Heb jij een polaroid camera? En waar maak jij graag foto's van?

1 opmerking:

  1. Ik wil ook nog zo graag een keertje een polaroid camera! Alleen m'n portemonnee staat dat nog niet echt toe, haha

    BeantwoordenVerwijderen