LUSH The Comforter & Fluffy Egg


Afgelopen weekend ging ik naar Center Parcs in Port Zelande. Thuis heb ik geen bad, en toen ik las dat er een bad in onze cottage zat, moest ik wel een bezoekje brengen aan Lush!





Ik ben dol op snoepige en zoete geuren en mijn oog viel al snel op het leuke patroon wat The Comforter had!
Wat Lush verteld over The Comforter:
Deze bubble bar noemen we The Comforter omdat we echt iets wilden maken dat troost! Daarom zitten er allemaal ingrediƫnten in die ervoor zorgen dat The Comforter net zo veilig aanvoelt als je oude teddybeer of dat ene dekentje dat je al sinds je kinderjaren mee gaat met elke verhuizing. Soms heb je nu eenmaal een beetje troost en verwennerij nodig! Op tijden dat het je dus allemaal net een beetje te veel wordt laat je lekker je bad vollopen, verkruimel je een stuk van deze bubble bar onder de lopende kraan en laat je je lekker wegzakken onder een warme deken van zwarte bessenbubbels..

Ik besloot gewoon de hele bubble bar in het bad te doen, en het water kleurde mooi roze en rook heerlijk! 


Hier zie je hoe het bad er uiteindelijk uitzag toen de bubble bar erin zat. Echt snoepjes roze! The Comforter kost €6,95 en is zeker weten aan te raden.



Ook vond ik het leuk om een bath bomb te proberen uit de paas collectie, dus ik nam Fluffy Egg mee naar huis! Een schattig, lichtroze ei.
Wat Lush verteld over Fluffy Egg:
Welkom in de ultieme sprookjeswereld. Hier word je omringd door zachtroze luchtkastelen, alles ruikt naar snoepwinkels en net wanneer je dacht dat het niet zoeter kon zie je baden vol suikerspinnen en snoepbloemen. Je voelt je licht als een veertje en danst door de lucht... 
Je zult er maar in terechtkomen!

Ik zal eerlijk zeggen, ik had hoge verwachtingen van deze bath bomb toen ik de beschrijving las. Hij rook heerlijk zoet en kon ook niet wachten om hem in bad te gebruiken.



Excuses voor de baggere foto, vriend lief had het stopje er al uit gehaald waardoor hij leeg liep. Hij was helaas niet zo spectaculair als ik had gehoopt. Ik had verwacht dat er aan de binnenkant misschien nog iets met glitter zou zitten, maar helaas. Wel werd het bad mooi zuurstok roze! Voor de prijs mag ik niet klagen, want Fluffy Egg kost slechts €4,95.

Welke bath bomb en bubble bar zijn jouw favoriet?



3 opmerkingen:

  1. Ziet er echt heerlijk uit! Ik heb thuis geen bad :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. the comforter was mijn eerste bruisbal die ik ooit van lush gebruike en sinds dat moment was ik verkocht. Een roze bad is nou eenmaal geweldig haha. Helaas heb ik geen bad thuis en kan ik dus maar 1 keer in de twee jaar ofzo een bal gebruiken ;(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. This looks amazing ! LUSH is so nice :) Would you like to follow each other on bloglovin :)
    www.ambiinwonderland.com

    BeantwoordenVerwijderen