Mijn favoriete beauty artikelen.Vandaag laat ik jullie mijn favoriete beauty artikelen zien, die ik (bijna) dagelijks gebruik! Kijk je mee?


Als eerste, mijn I ♥ Makeup Naked Chocolate palette. Ik ben dol op dit oogschaduw palette, omdat er heerlijke everyday kleurtjes in zitten! Daar in tegen kan je er ook een prachtige smokey look mee maken door de donkere kleuren te gebruiken. Wat ook een pluspunt is, is dat hij echt naar chocolade ruikt!
Dan iets waar ik echt niet zonder kan: Mijn Anastasia Dipbrow Pomade. Ik kan echt niet meer zonder dit product! Voor het aanbrengen gebruik ik een Zoeva 317 wing liner kwast. Ik heb voor de kleur Soft Brown gekozen en deze is perfect voor mij! Het is een makkelijke kleur om op te bouwen tot een wat donkerdere kleur.


Mijn favoriete eyeliner! Ik heb ontzettend veel eyeliners uitgeprobeerd, maar dit is toch ├ęcht mijn favoriet. Het is een super goedkope eyeliner en je kan er een enorm strakke lijn en wing mee zetten.


Ik weet nog goed dat ik deze blush in Taupe voorbij zag komen bij NikkieTutorials die hem gebruikte als bronzer. Aangezien ik een bleekscheetje ben, vond ik dit een ideale kleur! Ik ben meteen naar de Douglas gerend om hem te halen. Sindsdien is dit mijn everyday bronzer geworden. Het is een kleur met een koele ondertoon, en ik heb hem al met veel liefde gebruikt. Nog een pluspunt, hij is enorm budget-proof! :)


Deze twee pareltjes zijn ook grote favorieten van me. Links zie je de kleur Plumful en rechts de kleur Lovelorn. Twee prachtige kleuren voor overdag! (Ben ik trouwens de enige die de geur van MAC lipsticks heerlijk vind?)


Nog een MAC product, de MAC studio waterweight foundation in de kleur NC20. Nu moet ik heel eerlijk zeggen, dat deze kleur net een tikkeltje te donker voor me is. De make-up artist bij de Douglas raadde mij deze kleur aan, en ja met dat nep licht is het dan ook niet te zien. (Plus ik was zo enthousiast dat ik hem zo snel mogelijk in mijn handen wilde hebben.) Maar de formule is ontzettend fijn! Het doseren met het pipetje gaat ook makkelijker dan ik in het begin had gedacht.


En last but not least, mijn Sleek face form in Light. Nu moet ik heel eerlijk zijn, ik gebruik hiervan enkel de highlighter. Maar wat is die fijn! Ik vind het een ontzettend mooie highlighter die goed op te bouwen is. De bronzer is te donker en ik hou persoonlijk niet zo van blush, maar ik ben verliefd op die highlighter!Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en vergeet vooral geen reactie achter te laten!

Wat zijn jouw favoriete beauty artikelen?
Liefs,
           Daisy

1 opmerking: