Pinterest: de leukste DIY's

Pinterest; ik kan er uren inspiratie op doen en lekker rondneuzen! Ik weet zeker dat vele dit herkennen. Vandaag wil ik jullie een aantal diy's laten zien die nog zeker op mijn lijstje staan!


Diy's zijn ideaal om dingen op te knappen of een nieuw leven in te blazen! Je hebt er vaak maar weinig voor nodig en het eindresultaat ziet er veel mooier uit dan voorheen! (Hoop ik) Let's get started!

Dienblad met krijtverf.
Hóe handig is dit? Niet meer de vraag: wat is dit? Nee, je schrijft het er gewoon op! En zoals je ziet heb je hier ontzetten weinig voor nodig. Zo heb je een ontzettend leuk en handig dienblad, en dat voor maar ongeveer 12 euro! Ideaal. Ik ga deze DIY zeker nog een keer uitproberen.

Wat heb je nodig?

Servies versierd met een porseleinstift
Bron

Dit ziet er zo leuk en gezellig uit! Stel je even voor dat je een stukje gebak krijgt op zo'n schattig bordje. Het is ook nog eens ontzettend makkelijk en kost weinig moeite. Dit is natuurlijk ook erg leuk op mokken en bekers!

Wat heb je nodig? 

Stijlvolle opbergpotten
Bron

Dit vind ik zo'n leuk idee! Het is handig voor opbergruimte, en ziet er nog stijlvol uit ook. Zelf zou ik ook voor 3 potten gaan, en die vullen met wattenschijfjes, wattenstaafjes en bijvoorbeeld testers van parfum. Deze raken altijd spoorloos!

Wat heb je nodig?

Franje slinger
Bron

Hoe leuk is deze slinger? Ik ben zeker van plan om deze DIY te gaan maken. Super schattig voor boven mijn bed! Natuurlijk kan je kleuren kiezen die je zelf leuk vind. :) Hier vind je een fijne uitleg over hoe je zo'n slinger nou maakt!

Wat heb je nodig?

Bebloemde letter
Bron
Ik heb al vaker zo'n letter voorbij zien komen, maar besefte me eigenlijk nooit hoe makkelijk dit eigenlijk is! Het staat ontzettend leuk op je bureau of op je vensterbank. Je hoeft enkel de nep bloemen los te knippen en vast te lijmen met het lijmpistool.

Wat heb je nodig?


Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, en vergeet me ook niet te volgen op Pinterest! Laat ook zeker even weten welke DIY's jij wilt proberen.


Welke DIY wil jij zeker nog een keer proberen?


2 opmerkingen:

  1. Die slinger lijkt me echt nog tof. Die zal ik zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja inderdaad allemaal super tof!
    Ik houd echt van pinterest

    BeantwoordenVerwijderen