New in: Kiko producten


Toen ik hoorde dat er een Kiko winkel bjj ons in de stad komen, was ik onwijs enthousiast! Vandaag heb ik eens even goed rond gekeken en ik kwam naar buiten met drie producten. Kijk je mee?

Kiko, een ontzettend leuke winkel, maar altijd zo druk! Ik besloot dit keer gewoon even de tijd te nemen en lekker te neuzen tussen alle producten.

Als eerste keek ik bij de wenkbrauw producten. Mijn Anastasia dipbrow is bijna op, dus ik was op zoek naar een soortgelijk product. Wel een tikkeltje goedkoper!

Kiko eyebrow sculpt automatic pencil in 04.

En die heb ik gevonden! Dit product lijkt erg op de Anastasia brow wiz. Ik was razend nieuwsgierig hoe dit product mij zou bevallen. Ik kocht het product in de kler 04, dit is een donkerbruine kleur die goed bij mijn haarkleur past. Hiervoor betaalde ik maar €6,90. Een koopje dus!

 Ook was ik op zoek naar nieuwe oogschaduw, ik gebruik nu dagelijks het Urban Decay Naked 2 palette, maar ik wilde wat meer kleur proberen! En zo begon ik mijn zoektocht tussen de oogschaduw.

Kiko eyeshadow in 139 Pearly Salmon & 152 Pearly Violet 

Al snel liep ik naar de kassa met ook deze twee pareltjes in mijn handen. De linker zalm kleur is nummer 139, en de mooie paarse kleur is nummer 152.  Toen ik de swatches zag moest ik ze wel meenemen, en voor een prachtige prijs van €2,90 per stuk liet ik ze ook absoluut niet liggen.

Laten we maar snel door gaan naar de swatches!
Links is zonder flits, rechts is met flits. Ook laat ik hier de kleur van het wenkbrauw product zien! Ziet er goed uit right? Ik ben ook razend enthousiast! Uiteraard was ik ook erg benieuwd hoe de producten daadwerkelijk op mijn oogleden en wenkbrauwen zouden werken, dus dat heb ik de volgende dag meteen getest!En dit is de look geworden! Als eerste: excuseer mijn lippen, deze zijn echt enorm opgezwollen vandaag. Helaas komt de paarse kleur niet helemaal tot zijn recht op de foto, in het echt is hij een stuk feller! De kleur was wel even lastig op te bouwen, heb er zeker wel 4 keer over heen moeten gaan. In de binnenste ooghoek heb ik de zalm kleur gebruikt, ook  deze moet je opbouwen. Over de eyebrow sculpt ben ik erg enthousiast! Het was zeker even wennen in het begin, omdat ik altijd een dipbrow met een smal kwastje, en dit product was een stuk breder. Ik ben wel erg tevreden met het resultaat! 

Kiko is verkrijgbaar in verschillende steden in Nederland en natuurlijk op de website.


Welke producten van Kiko raad jij aan?

4 opmerkingen:

  1. Hee die lijkt inderdaad op de brow definer! Netjes :D leuke spulletjes gekocht! Ik vind de losse oogschaduws van Kiko heel fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je er een hoop mooie producten bij! Vooral de paarse oogschaduw vind ik heel gaaf, en wat staat de kleur je goed <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige look heb je gemaakt, echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen