New in: Catrice allround contour palette & HD multi talent powder

Na ontzettend veel rondjes door de stad te hebben gelopen, kwam ik hem dan eindelijk tegen. Het contour palette van Catrice. Ik was hier ontzettend benieuwd naar en liep ook nog met een nieuwe poeder naar buiten. Lees vooral verder om te lezen wat ik van deze producten vind!




Catrice allround contouring palette.
Ik vind de verpakking er mooi maar simpel uitzien. Weer zo een kwestie van less is more! Door de zwarte ondergrond zie je goed hoe de kleuren eruit zien. Ik was dan ook blij verrast toen ik de kleuren swatchte! Voor mij zitten er ideale kleuren in. Ik gebruik de kleur helemaal links om te shapen, de gelige kleur gebruik ik voor mijn onzuiverheden en de kleur in het midden voor onder mijn ogen. Je gebruikt niet alle kleuren, maar dit palletje is onwijs handig voor als je iemand anders moet opmaken! De kleuren zijn creamy en vrij makkelijk te blenden, maar omdat het toch vrij droog is zijn velletjes sneller zichtbaar. De enige nadelen aan dit palette vind ik dat velletjes zichtbaar worden, en het palette maar verkrijgbaar is in 1 kleur. Niet erg handig voor de getinte dames onder ons! 

Het pallet kost maar 3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. 




Catrice HD Multi Talent powder + make-up in 010 soft beige.
Aangezien ik nog een nieuwe poeder nodig had, besloot ik deze ook gelijk mee te nemen! Mijn oog viel al snel op deze poeder, en toen ik hem swatchte voelde hij zijdezacht! Dit is de lichtste kleur die er is, en voor mij is deze precies goed.
Wat ik vooral een groot pluspunt vind, is dat er een spiegel in zit! Score! Ik vind het zelf altijd vervelend als ik van alles mee moet slepen, dus een spiegel is een must. De poeder voelt onwijs fijn aan op mijn gezicht en brengt ook mooi geleidelijk aan. Kortom: ik ben ontzettend tevreden!

Deze poeder kostte 4,99 en is verkrijgbaar bij het Kruidvat.


Op deze foto draag ik beide producten op mijn huid. Ik ben ontzettend tevreden! Excuses voor de foto, de andere kant van mijn gezicht was op dit moment niet foto waardig haha! Toch hoop ik dat jullie wat aan dit artikel gehad hebben, ik vond het zeker leuk om mijn mening met jullie te delen.
Wat is jouw favoriete budget product?



2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie producten! Ik wil ook graag het contour palette proberen, maar ik twijfel of de goede kleur er voor mij in zit, ik heb een hele lichte huid! Die poeder lijkt me ook erg fijn :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Make-up on point! Zoals altijd, haha

    BeantwoordenVerwijderen