Beauty wishlist.


Ken je dat? Wishlists maken: alles wat je wilt in je mandje gooien, en vervolgens de pagina weg klikken. Ik maak me hier zó schuldig aan. Vandaag laat ik jullie mijn make-up wishlist zien! Kijk je mee?



Kat von D Tattoo liner, Sephora $19
Eyeliner, een product wat echt niet kan en mag ontbreken in mijn dagelijkse make-up routine. Wie keek er nou vroeger niet naar LA en Miami Ink? Ik zou dolgraag deze eyeliner aan mijn stash willen toevoegen!
Urban Decay Naked 2, Ici Paris XL €51,90
Ik heb áltijd al een Naked palette willen hebben, maar de prijs hield en houd me nog stiekem een klein beetje tegen. Nou weet ik gelukkig wel dat het palette het geld waard is, dus ik hoop dat ik deze snel mag toevoegen aan mijn collectie.


 Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Douglas €54,95
Alweer een prijzig product, maar daarvoor is het een wishlist, right? ;) In deze contour kit zitten de perfecte kleuren om te shapen, je under-eye area te highlighten en ja, ik heb er gewoon geen woorden voor. Soon..

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick, Sephora $20
Ahh, ik wil zo graag een liquid lipstick van Anastasia! Vooral de kleuren Milkshake, Soft Lilac, en Carina lijken me prachtig! Even serieus, ik zou dit gewoon al kopen voor de verpakking. Zo simpel en toch elegant!



Real Techniques Brow Set, Boozyshop €26,99
Eyebrows are a girls best friend, right? Hier valt niet veel over te vertellen. Op het moment gebruik ik de winged liner brush van Zoeva voor mijn wenkbrauwen, maar met dit setje zou ik zoveel meer kunnen!


Beauty Blender Micro Mini, Boozyshop €19,95
Deze mini beauty blenders lijken me ideaal om goed in de ooghoeken te komen, om concealer goed in te blenden! Uiteraard zien ze er ook nog ontzettend schattig uit, we all agree? 



Mac Prep & Prime Skin Base Visage, Douglas €27,00
Natuurlijk is een product voor een goede basis ook niet te missen! Ik heb veel goede reviews gelezen van deze MAC Prep & Prime (ik type steeds prima ;)) en wil hem ook dan zeker toevoegen aan mijn stash! 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn wishlist te bekijken! En natuurlijk ben ik ook benieuwd wat er op jouw wishlist staat!
Wat staat er op jouw wishlist?







1 opmerking:

  1. Naked 2 wil ik ook nog zo graag! Maar ik moet denk ik even wachten tot ik weer jarig ben..

    BeantwoordenVerwijderen