Juni 2017


Vandaag laat ik jullie wat foto's zien van de afgelopen maand: Juni! Ik licht bij iedere foto toe wat ik hier heb gedaan en waar het was. Ben je benieuwd wat Juni mij gebracht heeft? Klik snel verder!


Aaaah, 3 Juni ging ik samen met mijn schoonzus naar PinkPop! We keken hier al een ontzettend lange tijd naar uit en de dag brak eindelijk aan. Mijn schoonzus kwam er voornamelijk voor Justin Bieber, maar mijn voorkeur ging toch uit naar Martin Garrix, die de show zoals gewoonlijk geweldig eindigde!

Statiegeld is nogal een dingetje bij ons.. Can you tell? Vaak zijn we te lui of hebben we geen zin om het mee te nemen, maar vaak vergeten we het ook. Nu hadden we over de afgelopen paar maanden aardig wat opgespaard, en het was echt tijd om het in te gaan leveren. Deze stapel leverde ons 50,30 op!


Ik ben al een tijdje bezig met handlettering, en deze maand maakte ik dit kaartje met mijn Ecoline brush pens en wat andere spullen. Het resultaat mag er wezen, vind ik! Ik heb er nog niks mee gedaan, maar zo'n kaartje zal ooit wel van pas komen. Just in case!

Ook brak mijn laatste schooldag aan. Mijn SLB' er is een schatje en gaf ons allemaal een kleinigheidje uit Sri Lanka als aandenken aan haar. Hoe schattig is het dat ze een stukje songtekst van Ed Sheeran op het kaartje schreef?! (Zij is ook groot fan.)

Afgelopen weekend bracht ik een bezoekje aan een soort mini foodtruckfestival bij mij in de stad, Lepeltje Lepeltje heette het. Ik moest een kijkje nemen (en natuurlijk ook even wat dingen proeven.) Hoe schattig ziet deze pizza truck en old school koffie tentje eruit? 


Een selfie tegen meneer zijn zin in mag ook niet ontbreken!

Walibi! Oh man ik hou zoveel van achtbanen. Samen met mijn klas gingen we als uitje naar Walibi Holland, omdat we elkaar daarna niet meer zouden zien! Ik vond het ontzettend leuk en de wachttijden vielen ontzettend mee. Ook heb ik nog veel te veel geld uitgegeven aan het gooien van een ronde bal in een ovalen korf, voor een husky knuffel. Tevergeefs.

Last but not least, ging ik samen met de collega's van mijn stagebedrijf uit eten. 2 collega's waren en voor het laatst en daarom was er een etentje gepland, en stagiaires mochten ook mee! Ik vond dit zo leuk en speciaal, want nooit eerder was ik voor zo'n bedrijfsuitje uitgenodigd. We gingen eten bij Loft 88 in de Bilt, en toen ik de binnenkant van dit leuke restaurantje zag moest ik wel een foto maken!

Dit was mijn maand Juni in het kort! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, ik vond het in ieder geval erg leuk om de foto's uit te zoeken en er wat bij te schrijven.

Wat was voor jou het leukste in de afgelopen maand Juni? 

3 opmerkingen:

  1. Haha wat herkenbaar dat statiegeld. Wij verzamelen ook altijd zo ontzettend veel dat we bijna nooit met minder dan 25 weg gaan..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje dat restaurant zag er leuk uit zeg! En ooooh dat statiegeld haha, wel gratis boodschappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh, die foodstrucks zien er echt schattig uit! Het gehandletterde kaartje ziet er ook heel erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen