Nieuwe hobby: handletteren & aquarelverfOnlangs heb ik een nieuwe hobby ontdekt: handletteren & aquarelverf! Hier wil ik jullie vandaag wat meer over vertellen.

Het begon allemaal met een beetje doorklikken op YouTube. Op een gegeven moment kwam ik uit bij allemaal bullet journal video's. Ik was helemaal gefascineerd, maar dat was toch iets te gestructureerd voor mijn gevoel met al die planningen en schema's. Al snel kwam ik uit bij handlettering, en zag dat sommige mensen hier ook aquarelverf bij gebruikten. Ik zou Daisy niet zijn als ik niet meteen naar de pipoos en naar de boekhandel zou gaan om alles te kopen. En ja hoor, 10 minuten later zat ik op mijn fietsje.Dit zijn de spulletjes die ik gebruik! Een simpel potlood en wat fineliners. De Micron fineliner komt van de Pipoos, deze vind ik het fijnst in gebruik aangezien deze een perfecte dikte heeft van 0,05 mm. Ideaal voor de dunne lijnen! Het penseel komt ook van de Pipoos, deze vind ik erg fijn maar ik wil er graag nog een iets grotere bij, en ook een dunnere.


Dit zijn de kleuren die er in het pallet zitten! Genoeg keuze dus, en uiteraard kunnen de kleuren heel makkelijk gemixt worden! Er is ook nog een ander pallet van dit merk, met 24 kleuren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik die stiekem ook wel wil halen. Het is echter wel een pallet voor beginners, maar ik vind hem erg fijn werken!

Hieronder zal ik een aantal van mijn tekeningen plaatsen.Ook maak ik kaartjes voor familie en vrienden voor een klein prijsje!
Ik vind het ontzettend leuk en rustgevend om te doen. Ook heb ik een Instagram account gemaakt waarop ik tekeningen post en waar ik bestellingen aan neem! Neem zeker even een kijkje als je het leuk vind!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, ik vond het in ieder geval erg leuk om te schrijven!


1 opmerking: