Mijn favoriete Lush producten


Lush, wie houd er niet van? Ik ben dol op die winkel en heb dan ook zeker een aantal producten die in mijn vaste routine horen! Deze laat ik jullie vandaag zien. 



Angels On Bare Skin
Angels On Bare Skin is een gezichtsreiniger en een hele lichte scrub. Ik gebruik hem altijd onder de douche om vuil van mijn gezicht te verwijderen, en om af te komen van velletjes op mijn gezicht! Dit product is absoluut niet weg te denken uit mijn routine, ik gebruik hem ongeveer om de dag! Je doet erg lang met een pot en voor 100 gram betaal  je 
€9,90

Wat zegt Lush over dit product? 
Angels On Bare Skin zorgt voor een gelijkmatige teint, vermindert roodheid en verbetert de gezondheid en het uiterlijk van je huid.
De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid  te verhelderen en haar licht aan te spannen. We vermengen het met kaolin, een zachte kleisoort die vuil absorbeert en zacht reinigt.
De plantaardige glycerine voedt en verzacht je huid. De mix essentiële oliën die we hieraan toevoegen staan allemaal bekend om hun balancerende en aanspannende effect op de huid. Als laatste sprenkelen we gedroogde lavendelbloemetjes over deze schitterende mix, dat is alles!
Gebruiksaanwijzing:
Wrijf een hoeveelheid ter grootte van een erwt met een paar druppels water op je handpalm tot een pasta, en masseer dit zachtjes over je vochtige huid. Spoel af met lauwwarm water en geniet van een superzachte en schone huid.

Tea Tree Water
Tea Tree Water is een toner voor het gezicht. Nadat ik mijn make-up heb verwijderd met een make-up doekje, spuit ik wat tea tree water op een wattenschijfje en ga hiermee over mijn gezicht. Zo weet ik zeker dat mijn gezicht helemaal schoon is voordat ik mijn bed opzoek!
Voor een flesje van 100 ml betaal je €6,95 en voor 250 ml €13,25!


Wat zegt Lush over dit product? 
Tea Tree Water is onze sterke toner voor een normale tot vette huid; in het bijzonder goed voor een jong tienerhuidje met de nodige pukkeltjes. Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië; een Australische EHBO-doos bevat het ook altijd. De olie heeft reinigende, desinfecterende eigenschappen. Daar hebben we opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes aan toegevoegd. Heel effectief, al zeggen we het zelf. Onze toners bevatten essentiële oliën, eigenlijk is het aromatherapie voor je huid!
Gebruiksaanwijzing: Gebruik het na je reiniger om de laatste restjes make-up of reiniger te verwijderen. Ook is het heerlijk om je huid er tussendoor even mee op te frissen, zeker als je je toner in de koelkast bewaard!

The Comforter
The Comforter is een heerlijke zoete showercream! Aan de kleur valt wel te zien dat hij zoet is. :) Zoals het flesje al zegt ruikt het een beetje naar cassis. Hoe heerlijk is het om dit op een witte washand aan te brengen? Alleen dat maakt mij al blij! 
The Comforter is in 3 verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. 100 ml kost €8,50, 250 ml kost €16,95 en 500 ml kost 26,95!

Wat zegt Lush over dit product? 
Ben je fan van onze The Comforter bubble bar? Maar heb je geen bad? Goed nieuws, we hebben een geweldig doucheproduct met dezelfde heerlijke, fruitige geur! Een showercream is net iets anders dan een showergel. Hij schuimt wat minder en verzorgt iets meer. Maar natuurlijk word je nog steeds lekker schoon. En die geur... Om van de watertanden!


I Love Juicy
I Love Juicy is een heerlijke shampoo die onwijs goed helpt als je snel last hebt van vet haar! Ik heb hier zelf helaas snel last van, maar als ik mijn haren goed was met deze shampoo red ik het net een dagje langer! Erg fijn dus. 
Ook I Love Juicy is in 3 verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Voor 100 ml betaal je €8,60, voor 250 ml €15,75, en voor 500 ml €23,35! Zelf heb ik de kleine variant, maar met zo'n flesje doe je verrassend lang! 

Wat zegt Lush over dit product?
De ingrediëntenlijst van I Love Juicy lijkt op een lekkere zomersalade: allemaal exotische vruchten en zeewier. Deze vruchten zitten vol voedende vitaminen en reinigende enzymen. Het zeewier heeft heel veel zachtheid. Prima dus voor vettig haar. Glans en zachtheid tegelijkertijd. Twee stuks fruit per dag? Jouw haren krijgen veel meer met I Love Juicy!


Ook een van mijn favorieten is de Bubblegum lipscrub, maar deze kon ik helaas op dit moment niet v vinden!
Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en het interessant vonden.

Wat is jouw favoriete Lush product?





1 opmerking:

  1. The Comforter is echt mijn favoriet.
    Die ruikt zo lekker!
    En je hebt echt een leuke blog ik ben al fan!

    BeantwoordenVerwijderen